Despre Android 1.6 Donut

Android 1.6 Donut a fost lansat pe data de 15 septembrie 2009, bazat pe kernel-ul linux 2.6.29.

Optimizare SEO privind calitatea continutului

Optimizare SEO 2015 - Aspecte privint calitatea continutului si atragerea de link-ri in optimizarea SEO 2015.

Comparare Android vs. iOS - Editiile aparute in 2015

Android vs.iOS. Aspecte importante ale versiuniilor din 2015, mai exact iOS 8.3 vs Android 5.1 Lollipop

Oferta Creare Site Web - Oferta Web Design

Oferta creare site web profesional, potrivita atat pentru persoane fizice cat si juridice. Oferta de web design va garanteaza cele mai mici preturi.

Web Design Bucuresti - Cea mai performanta firma de web design pentru Bucuresti

Web Design Bucuresti - Cea mai performanta firma de web design din Bucuresti va ajuta sa aveti un site profesional si cu adevarat unic.

Realizare Site Web cu Design 100% Responsive

Realizare site web profesional folosind cele mai inalte standarde si ultimele tehnologii aparute. Cele mai performante solutii pentru realizarea site-ului.

Realizare Magazin Online | Realizare Site Web cu Cos de Cumparaturi

Realizare magazin online profesional pentru firme mici si mijlocii. Va oferim cele mai performante solutii pentru crearea si realizarea magazin-ului web.

Pachet Start - Creare Site Profesional

Acest pachet va ofera posibilitatea realizarii unui site de prezentare la pretul de doar 100 euro.

Web Design Oradea - Firma Web Design Oradea

Web8 va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii bazate pe cele mai noi tehnologii de programare sau web design.

Creare Site Baia Mare - Site cu design personalizat

Fie ca doriti un site de prezentare responsive sau un magazin online profesional, va punem la dispozitie una din cele mai profesionale solutii de web design din Romania.

Creare Site Brasov - Web Design Profesional

Web8 – Business Media, va ofera cele mai profesionale servicii de web design din Brasov.Fie ca doriti realizarea unui site web de prezentare sau un magazin online, echipa noastra va pune la dispozitie cele mai noi tehnologii pentru realizarea si promovarea proiectului dumneavoastra.

Creare Site Bacau - Web Design Bacau

Web8 - Web Design Bacau, va ofera solutii profesionale de web design folosind doar cele mai noi tehnologii aparute. Fie ca doriti sa achizitionati un pachet pentru crearea unui site web sau realizarea unui magazin online, va punem la dispozitie cele mai avantajoase pachete de web design.

Creare Site Suceava - Web Design Suceava

Web8 - Business Media va pune la dispozitie cele mai performante servicii de web design si optimizare seo din Romania. Toate proiectele noastre sunt realizate folosind doar cele mai noi tehnologii aparute: AngularJS, Bootstrap, jQuery, Html5 & CSS3. Avand in vedere ca va oferim in mod gratuit si o garantie si o mentenanta de pana la 5 ani de zile, reusim cu succes sa va oferim o dezvoltare durabila a afacerii dumneavoastra.

Ce este seo ? Ce este SEO on-page si off-page ?

Ce este seo si ce inseamna optimizarea seo.Daca te intrebi ce este seo si ce avantaje aduce o astfel de optimizare, va recomandam citirea acestui articol.

Web Design Timisoara - Creare Site Timisoara

Pentru a va garanta ca va oferim cele mai profesionale servicii de web design din Timisoara, folosim doar cele mai noi tehnologii aparute. Acum aveti posibilitatea de a realiza un site unic si inovator, cu un design modern si dinamic, ce va folosii tehnologii precum Bootstrap, AngularJS, CSS3 si alte tehnologii deja consacrate.

Cum faci update la Ubuntu prin terminal

Pentru a beneficia de cele mai noi mijloace de securitate, sfatul nostru este sa actualizati periodic sistemul de operare Linux Ubuntu. De aceasta data va voi explica cum actualizati sistemul Ubuntu folosind terminalul.

Deepin 15 Alpha2

Deepin 15 Alpha2 - Datorita optimizarii complete a arhitecturii interne, Deepin 15 Alpha2 a devenit si mai rapid si usor de utilizat.

Oferta Magazin Virtual - Oferta Completa

Avantajele unui magazin online pot incepe de la faptul ca nu exista o chirie scumpa de achitat lunar, pana la faptul ca veti avea acces la o piata de afaceri cu milioane de posibili cumparatori.

Creare Site Mobil - Creare Site Responsive

Web8 – Business Media va pune la dispozitie un serviciu de web design special conceput pentru optimizarea site-urilor astfel incat acestea sa fie compatibile inclusiv cu cele mai moderne dispozitive mobile. Incepand de acum cativa ani, mai mult de jumatate din accesarile de pe internet se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Avand in vedere acest lucru si faptul ca motorul de cautare Google a decis sa sanctioneze site-urile ce nu sunt optimizate pentru astfel de device-uri, este aproape obligatoriu ca site-urile actuale sa fie modificate si optimizate pentru dispozitivele mobile.

Metode simple de a realiza aplicatii pe sistemul Ubuntu Linux

Chiar daca Python poate reprezenta un punct de pornire, in acest articol ne vom indrepta atentia catre Quickly, o aplicatie ce va ofera posibilitatea de a realiza aplicatii cu o interfata grafica intr-un timp relativ scurt.

Creare Site-uri Profesionale - Web Design

Rețeta succesului prin care Web8 a reușit să depășească principalele companii de web design din Romania, se rezumă la faptul că aceasta le oferă clienților toate avantajele unui astfel de serviciu. Începand de la realizarea unui design unic personalizat după imaginea afacerii dumneavoastră, Web8 vă oferă gratuit și modificări nelimitate, garanție, găzduire, mentenantă gratuită până la 5 ani de zile, actualizări periodice și optimizări pentru motoarele de căutare la cele mai înalte standarde. De parcă n-ar fi fost de-ajuns, toți clienții care achiziționeaza un pachet de web design cu un preț mai mare de 100 euro, vor beneficia și de realizarea unei aplicații mobile pentru platformele Android și iOS.

Creare situri Web

Web8 este o firmă cu experienți atât la nivel național cât și internațional. Profesionalismul și seriozitatea noastră ne-a făcut să fim apriciați indiferent de complexitatea proiectului pe care îl realizăm. Pentru a vă pune la dispozitie un proiect web de cea mai bună caitate, folosim doar cele mai noi tehnologii apărute. Acest lucru vă va asigura o dezvoltare durabilă și un site de ultimă generație.

Web Design Zalău

Fie că doriți un site web de prezentare sau un magazin online foarte complex, Web8 vă oferă cele mai performante soluții de web design din Zalău. Pentru a vă garanta acest lucru, proiectele noastre sunt realizate folosind doar cele mai noi tehnologii apărute.

Web Design Reșița

Web8 este o firmă de web design cu experiență atât în țară cât și în străinătate. A reușit să realizeze cu succes proiecte web la cele mai înalte standarde, folosind cele mai noi tehnologii apărute, păstrând totodata și cele mai mici prețuri din România.

Creare Aplicatii Android - Aplicatii Mobile

Având în vedere că mai mult de jumătate din accesările pe internet se realizează de pe un dispozitiv mobil, realizarea unei aplicații mobile este aproape obligatorie. În Romania, Android este cel mai folosit sistem de operare pentru dispozitive mobile. Luand în considerare acest aspect, crearea unei aplicații pentru Android vă poate aduce mult mai aproape de clienții dumneavoastră.

Construcție site web profesional optimizat seo

Web8 vă oferă cele mai profesionale soluții pentru construirea unui site web de ultimă generație. Folosim cele mai noi tehnologii precum AngularjS, HTML5, CSS3, jQuery pentru a realiza proiecte de cea mai bună calitate.

Creare Aplicații iOS

Fie ca doriti o aplicatie simpla de tip WebView sau un destul de complexa, firma noastra va ofera cele mai noi tehnologii pentru crearea aplicatiilor pentru iOS.

Creare Site Iași

Singura firmă din Romania care vă oferă în același preț, atât designul profesional precum și optimizarea seo, optimizarea structurii, găzduirea web, realizarea aplicațiilor mobile, mentenanța și actualizarea site-ului până la 5 ani de zile. Cu ajutorul unui astfel de serviciu, proiectul dumneavoastră va beneficia de o dezvoltare durabilă ce îi vor oferii toate șansele de a ajunge în topul concurenței.

Web Design Cluj

Web8 este singura firmă de web design din România ce vă oferă atât mentenanță cât și garanție de până la 5 ani de zile pentru toate proiectele realizate de aceasta. Fie că doriți un serviciu de web design pentru crearea unui magazin online sau a unui site de prezentare, compania vă pune la dispoziție cele mai noi tehnologii pentru realizarea proiectelor dumneavoastră.