Web Design Bucuresti - Cea mai performanta firma de web design pentru Bucuresti

Web8 -  Business Media isi are sediul in localitatea Oradea, judetul Bihor. Spre deosebire de alte firme, Web8 va ofera posibilitatea realizarii unui site web foarte bine optimizat ce va incarca aproape instant. Avand in vedere ca viteza de incarcare si optimizarea seo on-page sunt 2 factori ce influenteaza pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare, nu de putine ori sa observat ca site-urile noastre sunt afisate cu prioritate in detrimentul site-urilor realizate de firmele concurente noua.

web design bucuresti - creare site sau creare magazin bucuresti

1) De ce sa aleg Web8 si nu o firma de web design din Bucuresti

Web8 a realizat cu succes proiecte atat din Romania cat si din strainatate.Dupa semnarea contractului, fiecare client va trebui sa pastreze legatura cu web designer-ul care a fost desemnat pentru realizarea si implementarea proiectului. Pentru a fi cat mai usor schimbul de informatii, aveti posibilitatea sa ne contactati NON STOP atat telefonic cat si pe email, chat sau Viber. Un operator va va raspunde imediat ,acesta fiind pregatit sa va ajute in cazul unei probleme legate de site-ul creat sau sa va raspunda la orice intrebare in legatura cu un serviciu pe care doriti sa il achizitionati.

2) Da. Web8 va ofera mentenanta si gazduire gratuita

Orice proiect realizat la noi, beneficiaza de gazduire gratuita timp de 1 an de zile. Dupa finalizarea acestei perioade se poate achizitiona un serviciu nou pentru a beneficia din nou de o gazduire gratuita  sau se poate achita integral pentru perioada dorita. Pachetul de gazduire este unul din cele mai potrivite pentru un site nou, acesta incluzand o optimizare profesionala a serverelor, un spatiu de stocare si o banda de transfer nelimitata precum si multe alte facilitati potrivite atat pentru un site aflat la inceput cat si pentru un site ce este deja online de cativa ani de zile. Un alt aspect important il reprezinta faptul ca atata timp cat detineti un pachet de gazduire la noi, echipa Web8 este mereu pregatita pentru a va oferii ajutor si sa remedieze orice eroare aparuta in site.

3) Cele mai noi si mai rapide tehnologii

Web8 va ofera cele mai performante solutii de web design din bucuresti, proiectele create fiind realizate folosind doar cele mai noi tehnologii aparute. Un lucru important il reprezinta si faptul ca proiectul dumneavoastra este realizat luand in considerare toti factorii Google Speed. Lucrul acesta precum si folosirea unor platforme optimizate, va va oferii un site care va incarca aproape instant.

4) Pasii realizarii unui proiect

Chiar daca aveti in vedere distanta mare dintre Oradea si Bucuresti, acest lucru nu ar trebui sa va ingrijoreze.Web8 a colaborat cu succes atat cu firme din Romania din diverse domenii precum si cu mari firme din strainatate. Plata serviciului se realizeaza platind pentru inceput un avans de 30%, iar ulterior dupa finalizarea proiectului, platindu-se restul de 70%.

5) Potrivit pentru fonduri europene sau firme nou infiintate

Doar la web8, clientii au posibilitatea efectuarii platilor atat integral cat si prin folosirea ratelor fara dobanda.Platile se pot realiza atat prin transferul banilor de la un ghiseu al bancii dumneavoastra, cat si prin plata directa folosind un card de debit sau credit.

6) Avantaje !

La orice serviciu achizitionat , clientul nostru beneficiaza de o gama larga de avantaje precum:
 • Reduceri de 10 % pentru orice alt serviciu achizitionat
 • Creare site folosind cele mai noi si mai sigure tehnologii (PDO, AngularJS, Bootstrap, Wordpress etc.)
 • Paginile dumneavoastra vor incarca mult mai rapid, aproape instant
 • Optimizare SEO on-page
 • Gazduire gratuita 1 an de zile
 • Mentenanta 1 an de zile
 • Cea mai buna solutie de web design pentru Bucuresti
 • Securizare site si baza de date       
Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
 • Un email sau un telefon din partea unui expert
 • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
 • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro