Creare Site Web Profesional

Proiectele noastre sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate. Fie ca folosim o platforma open source sau realizam un proiect programat in totalitate de echipa noastra, proiectul dumneavoastra va beneficia de cele mai noi tehnologii aparute si va respecta standardele moderne de programare.

icon

Cele mai noi Tehnologii

Va garantam folosirea celor mai noi versiuni ale celor mai populare platforme open source, framework-uri sau metode si standarde de programare.

icon

Design 100% Unic

Nu folosim nici un fel de template. Designul este realizat astfel incat acesta sa oglindeasca imaginea afacerii sau a produselor comercializate.

icon

Optimizare Continut

Continutul dumneavoastra este optimizat folosind Markup Schema.org, Google Rich Snippets, Structured Data, Markup Validation Service, Yahoo ySlow,Pingdom.

iphone-and-ipad-showcasing-the-app

Creare Site Web Profesional

Vă oferim o gama largă de soluții și servicii care să acopere cât mai bine nevoile și cerintele afacerii dumneavoastră. Vă oferim soluții de ultimă generație atât pentru crearea unui site de prezentare simplist, cât și pentru crearea unui site de anunțuri, crearea unui magazin online sau a unui portal web foarte complex.

Creare site web folosind tehnologiile Google AMP & Polymer

Incarcare instant cu Google AMP, PWA & Baza de date in timp real

Folosim cele mai noi tehnologii apărute pentru a vă garanta un produs final de ultimă generație. Cu ajutorul tehnologiilor precum HTML5, CSS3, jQuery, AngularJS , AMP (Accelerated Mobile Page), PWA (Aplicatii Web Progresive), puteți avea un site web modern, capabil să încarce rapid și să aibă un design modern, complex și responsive, atât pe un calculator personal cât și pe un telefon mobil, tabletă sau un alt device.

Responsive & Optimizat

Fie că este vorba de un site de prezentare sau o platformă foarte complexă, echipa noastră vă pune la dispozitie soluții capabile să vă ofere rezultate rapide și durabile. Proiectele noastre sunt făcute respectând cu strictețe documentația trimisă sau cerințele specificate pe chat sau email.