Creare Site Web Profesional

Vă oferim o gama largă de soluții și servicii care să acopere cât mai bine nevoile și cerintele dumneavoastră. Vă oferim soluții de ultimă generație atât pentru crearea unui site de prezentare simplist, cât și pentru crearea unui site de anunțuri, magazin online sau a unui portal web foarte complex.

Va garantăm folosirea celor mai noi tehnologii apărute

Sfatuiti-va pe chat cu designerul dumneavoastră

Vizualizati în timp real modificările cerute

Vă oferim modificări nelimitate până la finalizarea proiectului

Fie că este vorba de un site de prezentare sau o platformă multinațională, echipa noastră vă oferă soluții care să vă ofere rezultate rapide și durabile. Proiectele noastre sunt făcute respectând cu strictețe documentația trimisă sau cerințele specificate pe chat sau email.Solicitați cea mai bună ofertă de preț pentru proiectul dumneavoastră

Cerere Ofertă

Start - Site de prezentare rapid

Este cea mai rapidă și mai ieftină soluție pentru publicarea unui site de prezentare pe internet. Vă punem la dispoziție o listă numeroasă de modele de design, 100% profesionale realizate pe o structură optimizată SEO. Fiecare site va deține un panou de administrare complex, panou de statistici , posibilitate transformare în magazin online, poze, filmulețe și pagini nelimitate. Dacă doriți un site de prezentare rapid și ieftin realizat pe cele mai noi tehnologi și cu o garanție de 5 ani de zile, acest pachet reprezintă soluția cautată.

Avansat - Site prezentare avansat

Este solutia optima pentru toate companiile ce doresc un site de prezentare profesional de o calitate grafica deosebita. Pachetul include un design spectaculos care va oferii un plus imaginii dumneavoastră din mediul online prin implementarea unui design ce va înteractiona într-un mod animat cu vizitatorii dumneavoastră.Pachetul include design personalizat, realizare logo, optimizare SEO precum și găzduire gratuită pentru 12 luni.

Premium - Site avansat cu modul de administrare

Acest pachet este solutia completa pentru noul site de prezentare al companiei dumneavoastră. Beneficiati de unul din modele predefinite de design dinamic care impresioneaza prin calitatea grafica și prin animatiile înteractive. În plus, fiecare din aceste modele contine propriul sistem de administrare a înformatiilor astfel încât dumneavoastră să puteți actualiza oricand înformatiile de pe site fara a avea cunostiinte de design sau programare web.

Premium SEO - Site cu design personalizat

Se adreseaza companiilor pentru care imaginea în mediul online este o prioritate. Acest pachet include un design personalizat realizat întegral de catre echipa noastra. Astfel beneficiati de un concept grafic adaptat perfect identitatii companiei dumneavoastră și targetului vizat precum și de sisteme de înteractivitate animate pentru a oferi o experiență cât mai placuta vizitatorilor. De asemenea, echipa noastra se va ocupa de alegerea a până la 10 imagini care să ofere un plus de profesionalism noului dumneavoastră site.

Premium Expert- Solutia completa

Este solutia completa pentru realizarea unui site de prezentare profesional care să vina în completarea identitatii companiei dumneavoastră. Echipa noastra de design se va ocupa întegral atât de realizarea unui logo al companiei, cautarea și alegerea a până la 20 de imagini profesionale pentru site cât și de un concept grafic atractiv și dinamic care să ofere un plus de încredere potentialilor clienti. De asemenea, sistemul de administrare full bazat pe cunoscuta platforma WordPress va permite modificarea continutului de text și imagine de pe site fara a fi necesare cunostinte de design sau programare web din partea dumneavoastră.

Premium Expert XL - Cea mai performanta soluție

Acest pachet se adreseaza companiilor care vor să se diferentieaze de competitori în mediul online ramanand totodata în memoria fiecarui vizitator al site-ului. Conceptul grafic pentru un asemenea site este creat cu atentie de catre echipa noastra pentru a ne asigura că rezultatul final este unic și iesit din tipare. Adesea, site-urile realizate astfel se modifica dinamic în functie de dimensiunea ferestrei reasezandu-si continutul pentru a oferi o experiență optima fiecarui vizitator.

Plătește în 3 rate fixe fără dobândă

creare site în rate

La Web8 puteți să plățiti în 3 rate fără dobândă, atât prin card cât și direct din contul dumneavoastră de paypal. Vă oferim cea mai ușoară și mai rapidă soluție de plată fără să fiți nevoiți să asteptați la banca. Contractul de prestări servicii va ajunge la dumneavoastră prin email, postă sau curier fără ca dumneavoastră să mai suportați vre-un cost în plus.

Garanție și Găzduire gratuită timp de 1 an de zile

Pentru că proiectele noastre funcționează la fel de bine pe cât arată, vă oferim pentru orice proiect realizat, o garanție de până la 5 ani de zile. De asemenea fiecare site sau magazin online, beneficiază de un spațiu de găzduire nelimitat până la 1 an de zile.

Folosim doar cele mai noi tehnologii apărute

creare site web

Echipa Web8 folosește cele mai noi tehnologii apărute pentru a vă garanta un produs final de ultimă generație. Cu ajutorul tehnologiilor precum HTML5, CSS3, jQuery, AngularJS s.a.m.d, puteți avea un site modern, capabil să încarce rapid și să aibă un design complex și dinamic atât pe un calculator personal cât și pe un telefon mobil, tabletă sau un alt device.