Creare Aplicații Android & iOS

Conform celor mai noi studii, dispozitivele mobile sunt cele mai folosite device-uri din viața de zi cu zi. Începând din anul 2014, peste 50% din căutările de pe internet au loc de pe o tabletă sau un dispozitiv mobil. Având în vedere acest lucru, crearea unei aplicații mobile pentru afacerea dumneavoastră, poate reprezenta un factor deosebit de important.

Aplicație NativăPachet Premium
  • Reprezintă cea mai avansată metodă pentru realziarea unei aplicații mobile, pachetul fiind potrivit pentru aplicațiile premium.
  • Aplicațiile native au acces direct la funcțiile device-ului precum cele ale camerei foto, contactele, calendarul, spațiu de stocare, mesajele text etc.
  • Aplicațiile native beneficiază de o viteză mai mare de încărcare, acestea accesând funcții direct de pe sistemul device-ului.
Aplicații HybridPachet Avansat
  • Reprezintă realizarea unei aplicații mobile ce folosește atât funcțiile native ale sistemului de operare cât și cele web.
  • Funcțiile aplicației sunt realizate folosind atât tehnologiile iOS, Android cât și cele web precum AngularJS, PHP, CSS3, HTML5 etc.
  • Aplicațiile Hybrid pot comunica foarte usor cu site-urile și aplicațiile web, putând de exemplu să citească cu ușurință o bază de date.
Aplicații HTML5Pachet Standard
  • Cea mai ieftină și rapidă soluție pentru realizarea unei aplicații mobile, potrivită pentru orice afacere.
  • Aplicația este realizată folosind doar tehnologiile web precum HTML5, CSS3, jQuery etc.
  • Aplicațiile HTML5 au o viteză de încărcare mai scăzută decât cele native, acestea funcționând ca un browser web.
creare aplicații android performante

Creare Aplicații Android & iOS

Furnizăm soluții inovatoare pentru crearea aplicațiilor mobile pe platformele android sau iOS, folosind doar cele mai noi tehnologii apărute. Vă oferim posibilitatea să alegeți atât bugetul în care doriți să ne încadrăm, cât și complexitatea sau modul de programare a aplicației. Web8 - Business Media vă pune la dispoziție o echipă puternică și experimentată cu care se mândrește că reusește să ofere cele mai performante soluții atât pe piața din România cât și cea din străinătate. Având în vedere că în ziua de azi, telefonul mobil este cel mai folosit device iar majoritatea accesărilor de pe înternet se fac folosind un astfel de divice, crearea unei aplicații mobile android sau iOS poate reprezenta un factor deciziv în dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Creare aplicații android - Cel mai folosit sistem de operare pentru mobil

În România aplicațiile pentru android se bucură de o foarte mare popularitate, majoritatea telefoanelor comercializate folosind acest sistem de operare.

solutii profesionale dezvoltare aplicații ios

De ce web8 oferă cele mai performante soluții din Romania ?

Pentru că nici o afacere nu necesită aceleași nevoi, Web8 vă oferă posibilitatea dezvoltării oricărei tip de aplicații mobile, fie că este vorba despre o aplicație dezvoltată nativ pe una din platformele android sau ios, fie că doriți o aplicație hybrid sau una html5. Dacă doriți realizarea unei aplicații mobile care să consolideze imaginea afacerii dumneavoastră, cel mai important lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este ca aplicația nou creată, folosindu-se de tehnologiile sistemului de operare, să îi ofere clientului dumneavoastră un mediu mult mai comod fie că dorește să facă o comandă din magazinul dumneavoastră, fie că dorește să citească un articol sau să vizualizeze o galerie foto.

Garanție 5 ani

* Se specifică în contract.

Dezvoltare aplicații ios - Aplicații pentru ios, ipad sau iwatch

Indiferent că este vorba despre un serviciu de creare aplicații android sau iOS, acesta a ajuns o adevarată necesitate pentru orice tip de afacere, aplicațiile mobile corect realizate lăsând întotdeauna o impresie de încredere și profesionalism. O aplicație mobilă trebuie văzută ca o legatură între comerciant și client, comerciantului fiindu-i mai ușor să urmarească comportamentul clientului sau să îi prezinte ofertele într-un mod personalizat.
Reușim să ajutăm firmele mici și mijlocii să obțină beneficii în modiul online. Dacă sunteți interesat de un astfel de serviciu, vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții ce vă pot garanta succesul în mediul online.
Contactează cei mai buni experți în optimizarea seo pentru a-ți îmbunătății cât mai rapid vizibilitatea online
Cerere Ofertă de Preț