Creare Aplicații Android & iOS

iphone-showcasing-the-app

Dezvoltare Aplicatii Mobile

Conform celor mai noi studii, dispozitivele mobile sunt cele mai folosite device-uri din viața de zi cu zi. Începând din anul 2016, peste 65% din căutările de pe internet au loc de pe o tabletă sau un dispozitiv mobil. Având în vedere acest lucru, crearea unei aplicații mobile, poate reprezenta un factor deosebit de important pentru afacerea dumneavoastra.

icon

Ideea Ta

Realizam un caiet de sarcini si transpunem pe hartie ideea ta astfel incat sa gasim cea mai moderna si profesionala solutie in vederea dezvoltarii aplicatiei.

icon

Procesul Nostru

Echipa noastra se va ocupa atat de crearea design-ului, programarea aplicatiei cat si de optimizarea, publicarea si marketing-ul necesar dezvoltarii aplicatiei dumneavoastra.

icon

Produsul Final

Tinand mereu legatura si oferindu-va posibilitatea sa vedeti in timp real modificarile aduse, proiectul dumneavoastra va arata exact cum vi l-ati imaginat.

Toate functionalitatile de care aveti nevoie!

Indiferent că este vorba despre un serviciu de dezvoltare aplicații pentru Android sau iOS, crearea unei aplicatii a ajuns o necesitate pentru orice tip de afacere, aplicațiile mobile corect realizate lăsând întotdeauna o impresie de încredere și profesionalism. O aplicație mobilă trebuie văzută ca o legatură între comerciant și client, comerciantului fiindu-i mai ușor să urmarească comportamentul clientului sau să îi prezinte ofertele într-un mod personalizat.

Responsive

Afisati continutul dumneavoastra adaptat pentru orice rezolutie a terminalelor mobile.

Permisiuni

Utilizati toate tehnologiile de care dispune telefonul sau tableta dumneavoastra.

Usor de intretinut

Oferiti update-uri constante clientilor dumneavoastra.

iphone-showcasing-the-app
Baze de date Real Time

Beneficiati de o aplicatie moderna ce incarca informatiile in timp real fara refresh

Statistici aplicatie

Folosim Google Analytics ca sa puteti vedea rezultatul muncii dumneavoastra.

Design Unicat

Precum ideea dumneavoastra, designul aplicatiei este unul unicat si atent realizat

iphone-and-ipad-showcasing-the-app

Creare Aplicații Android & iOS

Furnizăm soluții inovatoare pentru crearea aplicațiilor mobile pe platformele android sau iOS, folosind doar cele mai noi tehnologii apărute. Vă oferim posibilitatea să alegeți atât bugetul în care doriți să ne încadrăm, cât și complexitatea sau modul de programare a aplicației.

Web8 - Business Media vă pune la dispoziție o echipă puternică și experimentată cu care se mândrește că reusește să ofere cele mai performante soluții atât pe piața din România cât și cea din străinătate. Având în vedere că în ziua de azi, telefonul mobil este cel mai folosit device iar majoritatea accesărilor de pe înternet se fac folosind un astfel de divice, crearea unei aplicații mobile android sau iOS poate reprezenta un factor deciziv în dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

iphone-and-ipad-showcasing-the-app

De ce web8 oferă cele mai performante soluții din Romania ?

Pentru că nici o afacere nu necesită aceleași nevoi, Web8 vă oferă posibilitatea dezvoltării oricărei tip de aplicații mobile, fie că este vorba despre o aplicație dezvoltată nativ pe una din platformele android sau ios, fie că doriți o aplicație hybrid sau una html5.

Dacă doriți realizarea unei aplicații mobile care să consolideze imaginea afacerii dumneavoastră, cel mai important lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este ca aplicația nou creată, folosindu-se de tehnologiile sistemului de operare, să îi ofere clientului dumneavoastră un mediu mult mai comod fie că dorește să facă o comandă din magazinul dumneavoastră, fie că dorește să citească un articol sau să vizualizeze o galerie foto.

iphone-and-ipad-showcasing-the-app

Dezvoltare aplicații ios - Aplicații pentru ios, ipad sau iwatch

Indiferent că este vorba despre un serviciu de creare aplicații android sau iOS, acesta a ajuns o adevarată necesitate pentru orice tip de afacere, aplicațiile mobile corect realizate lăsând întotdeauna o impresie de încredere și profesionalism. O aplicație mobilă trebuie văzută ca o legatură între comerciant și client, comerciantului fiindu-i mai ușor să urmarească comportamentul clientului sau să îi prezinte ofertele într-un mod personalizat.

Aplicatii Android

Aplicatii iOS

Aplicatii Windows

Contactează cei mai buni experți în dezvoltarea aplicatiilor mobile

Reușim să ajutăm firmele mici și mijlocii să obțină beneficii în modiul online. Dacă sunteți interesat de un astfel de serviciu, vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții ce vă pot garanta succesul în mediul online.

iphone-showcasing-the-app