Optimizare SEO privind calitatea continutului

Optimizare SEO 2015 – Aspecte privint calitatea continutului si atragerea de link-ri in optimizarea SEO 2015.

optimizare seo privind calitatea continutului

Optimizare SEO privind calitatea continutului

In urma dezvoltarii motoarelor de cautare, acestea au inceput sa penalizeze site-urile webmasterilor ce au facut o obisnuinta din cumpararea de link-uri de pe alte site-uri. Un link de pe un alt site ce face referire catre site-ul dumneavoastra este vazut ca un vot pozitiv, iar acum cativa ani, site-urile ce aveau cele mai multe link-uri, aveau un Page Rank ametitor si apareau pe primele pozitii in rezultatele motorului de cautare Google.

Acest lucru se intampla si in ziua de azi, dar motorul de cautare Google a invatat sa penalizeze site-urile ce incearca sa manipuleze rezultatele motorului de cautare cumparand link-urile de pe alte site-uri sau obtinandu-le prin diverse tehnici SPAM, avantajand site-urile ce obtin link-urile intr-un mod natural si real.

Vi se pare natural ca site-ul dumneavoastra sa atraga in luna iunie peste 1.000 de link-uri iar pana in luna decembrie sa obtina un numar mult mai mic ? Vi se pare natural ca site-urile care fac referire la site-ul dumneavoastra, fac in aceasi tip referire catre alte 100 de site-uri ? 

Cum obtin link-uri naturale pentru seo ?

Cel mai important lucru de luat in considerare cand incercati sa atrageti link-uri reale si de inalta calitate, este ca in spatele fiecarui link  sa para ca se afla o persoana reala. Tip-urile de link-uri acceptate de Google, sunt doar cele obtinute in mod natural sau care par create in mod natural,  acestea fiind create de persoane  ce distribuie sau fac o referire catre continutul site-ul dumneavoastra.

Este absolut necesar ca materialul aflat pe site-ul dumneavoastra sa fie important si foarte bine detaliat, astfel incat acesta sa atraga aprecierea cititorilor iar acestia sa doreasca sa distribuie acel material mai departe.

Imaginati-va in cazul unui blog de sanatate, cate link-uri naturale ati putea sa primiti daca ati avea doar cateva articole cu adevarat unice si care abordeaza foarte complex o anumita tema. Realizarea unui continut de calitate, va atrage aprecierea si increderea cititorului in site-ul dumneavoastra, existand posibilitatea ca acesta sa distribuie materialul materialul pe alte site-uri, sa faca referire catre pagina articolului sau sa se aboneze la newsletter-ul dumneavoastra.

Probleme intampinate:

Pentru ca scrierea unui articol de calitate, ar trebui sa contina macar 2.000 de cuvinte, cateva poze si daca este posibil si un clip video, aceste lucruri necesita mult timp si sunt in dezavantajul unei persoane foarte ocupate. In cazul in care timpul dumneavoastra nu va va permite scrierea de materiale zilnice, acest lucru poate fi destul de costisitor daca luati in considerare sa platiti alte persoane sa faca aceasta treaba  pentru dumneavoastra.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro