Creare situri Web

Web8 este o firmă cu experiență atât la nivel național cât și internațional. Profesionalismul și seriozitatea noastră ne-a făcut să fim apriciați indiferent de complexitatea proiectului pe care îl realizăm. Pentru a vă pune la dispozitie un proiect web de cea mai bună caitate, folosim doar cele mai noi tehnologii apărute. Acest lucru vă va asigura o dezvoltare durabilă și un site de ultimă generație.

100 euro

Creare situri Start - 100 euro

Rating 9.4 din 10 - 65 voturi

Pachetul Creare situri Start se adresează persoanelor ce nu au nevoie de un design unic personalizat dar doresc să beneficieze de toate avantajele unui serviciu de web design de calitate. Vă punem la dispoziție peste 7.000 de modele de design din care dumneavoastră puteți alege modelul cel mai reprezentativ. Fiecare design este optimizat SEO on-page și poate fi administrat cu ajutorul unui panou de administrare foarte complex.

200 euro

Situri web - Avansat - 200 euro

Rating 9.3 din 10 - 65 voturi

Dacă doriți să aveți un site web care să aibă un design personalizat după imaginea afacerii dumneavoastră, pachetul Situri web - Avansat vă oferă acest lucru la jumătate față de prețurile altor firme de web design.

450 euro

Situri Premium - Creare Site cu design premium - 450 euro

Rating 9.5 din 10 - 65 voturi

Acest pachet este potrivit persoanelor ce doresc un site web dinamic care să inpresioneze prin efectele de lumini text și animații. Situl va fi unul interactiv și va lăsa impresia că s-au cheltuit sume mult mai mari pentru realizarea acestuia.

600 euro

Creare situri Premium SEO - 600 euro

Rating 600 din 10 - 65 voturi

Pentru un site web bine realizat, este nevoie și de o structură și o platformă optimizată seo. Acești factori pot reprezenta succesul pe o nișă unde concurența dumneavoastră este una ridicată.

800 euro

Premium Expert- Soluția completă

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Acest pachet se adresează companiilor ce au nevoie de un site web care să intreacă designul, viteza și complexitatea celorlalte site-uri ale concurenței. Pachetul este unul de tip enterprise și poate reprezenta cheia succesului indiferent cat de mare este concurența dumneavoastră.

1200 euro

Premium Expert XL - Cea mai performantă soluție

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Dacă sunteți interesat să realizati un site unic, o aplicație unicată la nivel național sau global, acest pachet vă poate ajuta să realizați ceea ce vi-ați propus.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro