Pachet Start – Creare Site Profesional

Cu un design profesional si un termen de realizare de doar 24 de ore, acest pachet reprezinta cea mai usoara solutie pentru publicarea unui site pe internet. Fie ca doriti realizarea unui site de prezentare simplist sau implementarea unui magazin online cu un buget sub 100 euro, pachetul start va ofera posibilitatea alegerii din peste 7.000 de modele de design.

Folosind unul din cele mai moderne panouri de administrare, cu ajutorul platformei wordpress, veti putea cu usurinta sa vizualizati vizitatorii dumneavoastra, sa actualizati informatiile de pe site sau sa imbunatatiti actualul site cu pagini si articole nelimitate.

Vinde pe o piata globala in mai putin de 24 de ore

In cazul in care timpul este o prioritate pentru dumneavoastra, cu ajutorul pachetului start veti avea un site de prezentare modern in mai putin de 24 de ore.

Peste 7.000 de modele de design la alegere

Avand in vedere ca realizarea unui site de prezentare reprezinta prezentarea produselor si serviciilor dumneavoastra, va punem la dispozitie peste 7.000 de modele de design ca sa puteti alege cu usurinta desig-ul ce reprezinta perfect imaginea afacerii dumneavoastra.

Unul din cele mai moderne panouri de administrare

Platforma internationala Wordpress va pune la dispozitie unul din cele mai moderne panouri de administrare. Acesta va ofera posibilitatea publicarii imaginilor, articolelor, paginilor, galeriilor precum si imbunatatirea actualului site cu mare usurinta.

Optimizare SEO ON-PAGE

Chiar daca pachetul start nu include un design unic, echipa web8 va va oferii o optimizare seo on-page astfel incat site-ul dumneavoastra sa fie indexat de Google intr-un termen cat mai scurt.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro