Realizare Site Web cu Design 100% Responsive

In ziua de azi realizarea un site responsive este absolut esentiala. Spre deosebire de acum cativa ani traficul de pe device-urile mobile reprezinta peste 50% din traficul total de pe internet. In era digitala un site web de ultima generatie compatibil cu toate platformele mobile poate sa reprezinte un bonus si un plus de imagine pentru afacerea dumneavoastra.

  • Realizare site web optimizat. Viteza de incarcare a unui site web a devenit esentiala in ultimii ani google afisand cu prioritate site-urile optimizate seo on-page sau Google Page Speed.Incercati sa va imaginati impresia pe care o lasati vizitatorului dumneavoastra atunci când acesta incearca sa acceseze site-ul dumneavoastra de peste doua minute. Este foarte posibil ca acesta sa detina o conexiune foarte slaba la internet iar siteul dumneavoastra sa încarce extrem de greu, lucru ce va face sa isi formeze o impresie gresita asupra afacerii dumneavoastra .
  • Realizare site corect programat. O dovada ca Google a inceput sa ofere o importanta marita site-urilor responsive, acesta a lansat o unealta prin care proprietarii site-urilor pot testa compatibilitatea site-ului cu device-urile mobile. In prezent nu mai este de ajuns sa ai un site care afiseaza continutul diferit pe un smartphone, ci programarea acestuia trebuie sa urmareasca si cateva principii: distanta corecta dintre butoanele site-ului, setarea corecta a dimensiunii afisarii, folosirea corecta a dimensiunii fonturilor precum si evitarea textelor extrem delungi.
  • Comoditatea clientului este cea mai importanta. In cazul in care vizitatorul dumneavoastra acceseaza site-ul discutand cu o alta persoana, se afla pe spatiul public sau pur si simplu nu are timp pentru a parcurge pagini intregi de text, este foarte important ca acesta sa gaseasca rapid ceea ce il intereseaza. Un meniu care sa nu fie prea stufos si sa afiseze paginile care l-ar putea interesa precum si afisarea datelor de contact fara a parcurge o pagina intreaga de texte si poze, ar putea reprezenta un plus pentru site-ul dumneavoastra.
  • Evitarea penalizarii din rezultatele motorului de cautare Google. Avand in vedere ca nu este prea placuta situatia cand un vizitator acceseaza o pagina in care textul nu se poate citii, meniul se afla peste o poza sau pur si simplu lipsesc parti din site, Google a hotarat sa penalizeze site-urile ce nu beneficiaza de tehnologia responsive.
  realizare site webIntr-un articol publicat pe pagina site-ului Wikipedia.org ( https://en.wikipedia.org/wiki/Responsive_web_design ) se intelege ca tehnologia responsive reprezinta o abordare din domeniul web design-ului ce difera de la site la site, scopul fiind de a oferii o vizualizare optima si o experienta de citire si navigare cu un minim de redimensionare. Un site responsive se adapteaza la structura mediului de vizionare cu ajutorul unor grile pe baza de proportie (%,  procent), imagini flexibile sau programari CSS3. Achizitionarea unui pachet pentru realizarea unui site responsive este tot mai importanta avand in vedere ca volumul de trafic mobil reprezinta in prezent mai mult de jumatate din traficul total de internet. Aceasta tendinta este atata de raspandita incat Google a inceput sa sustina site-urile ce folosesc aceasta tehnologie, in cazul in care cautarea sa efectuat de pe un dispozitiv mobil. Acest lucru are ca efect penalizarea celorlalte site-uri ce nu sunt compatibile cu device-urile mobile.
Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro