Solutiile noastre de web design sunt concepute pentru a va oferii o dezvoltare continua, fiecare client beneficiind de un abonament de mentenanta gratuit, site-ul fiind administrat si actualizat periodic de o echipa de experti. Avantajele unui pachet de mentenanta se vor vedea atat in increderea clientilor in afacerea dumneavoastra cat si in pozitionarea in topul rezultatelor motorului de cautare google. Suntem singura firma de web design din Oradea ce va garanteaza folosire celor mai noi tehnologii (jQuery, AngularJs, Bootstrap etc), proiectele dumneavoastra aratand cu adevarat moderne pe orice device si incarcand mult mai rapid fata de site-urile traditionale.

Servicii:

Creare Site Web - Va oferim posibilitatea realizarii unui site web realizat cu ajutorul celor mai noi tehnologii (Bootstrap,AngularJS etc.), site ce va incarca rapid pe orice device. Fie ca este vorba de un telefon mobil, o tableta sau un laptop foarte vechi, site-ul dumneavoastra va incarca rapid si va arata exact asa cum a fost conceput sa arate.

Creare Magazin Online - Realizarea unui magazin online a devenit cel mai simplu mod de a realiza o afacere pe internet. Beneficiile unui magazin online sunt nenumarate, acestea pornind de la lipsa taxelor pentru utilitati sau chirii pana la posibilitatea vanzarii in mai putin de 24 de ore intr-o piata de milioane de posibili cumparatori.

Creare Aplicatii Android - In prezent peste 50% din cautarile pe internet se fac cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Avand in vedere ca majoritatea telefoanelor comercializate in Romania folosesc sistemul de operare Android, crearea unei aplicatii pentru android poate reprezenta un succes garantat pentru afacerea dumneavoastra. Crearea unei aplicatii mobile sporeste increderea si confortul clientului dumneavoastra, astfel site-ul dumneavoastra va fi mult mai accesat iar imaginea corecta a afacerii dumneavoastra va fi mult mai consolidata.

Creare Aplicatii iOS - iOS este considerat ca fiind unul din cele mai sigure si mai performante sisteme de operare pentru telefoanele mobile.

Avantaje:

Toti clientii nostrii beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Gazduire gratuita pentru 1 an de zile - Panou de administrare, Spatiu nelimitat, Trafic Nelimitat, Server Optimizat pentru viteza; Baze de date, Adrese de email personalizate s.a.m.d.
  • Garantie pentru 5 ani de zile.
  • Cele mai noi tehnologii - Proiectul dumneavoastra nu va ramane niciodata invechit, echipa noastra folosind doar cele mai noi tehnologii aparute.
  • Optimizare SEO on-page - Toate proiectele noastre sunt optimizate SEO on-page si primesc notele cele mai mari la orice test Gtmetrix, Google Pagespeed Insights, ySlow etc.
  • Modificari nelimitate pana proiectul arata asa cum doriti dumneavoastra.
  • Vedeti in timp real ceea ce modifica designerul, astfel incat sa puteti tine legatura cu el mult mai usor. Acesta va tine cont si va asculta de sfaturile si cerintele dumneavoastra, ca proiectul final sa reprezinte cat mai bine imaginea afacerii dumneavoastra.

Portofoliu web design & programare:

Compania noastra a realizat cu succes site-uri web si aplicatii pentru mobil pentru firme atat din Romania cat si din strainatate. In cazul in care doriti sa aflati toate avantajele de care beneficiati la Web8 - Business Media, va recomandam sa folositi formularul din partea dreapta pentru a cere o oferta de pret.  

Web8 Business Media va ofera solutii de web design profesionale, la cele mai inalte standarde ca afacerea dumneavoastra sa supravietuiasca in mediul online si sa va ofere toate beneficiile comertului online !"

Contacteaza una din cele mai cunoscute firme de web design din Oradea !