Web Design Timisoara – Creare Site Timisoara

Pentru a va garanta ca va oferim cele mai profesionale servicii de web design din Timisoara, folosim doar cele mai noi tehnologii aparute. Acum aveti posibilitatea de a realiza un site unic si inovator, cu un design modern si dinamic, ce va folosii tehnologii precum Bootstrap, AngularJS, CSS3 si alte tehnologii deja consacrate.

100 euro

Web Design Timisoara Start - Site de prezentare rapid

Rating 9.4 din 10 - 65 voturi

Pachetul start reprezinta cel mai ieftin si simplu serviciu de web design. Se adreseaza special persoanelor ce nu au nevoie de un desig unic.Modelul de design se alege dintr-o baza de date de minim 7.000 de modele de design. Toate site-urile realizate vor avea un panou de administrare complex, statistici pentru vizitatori si posibilitatea de a dezvolta periodic actualul design.

200 euro

Web Design Timisoara Avansat

Rating 9.3 din 10 - 65 voturi

Daca aveti nevoie de un site web profesional si un design unic care sa reprezinte imaginea afacerii dumneavoastra, acest pachet de web design va va oferii acelasi design profesional ca cel al firmelor concurente dar la un cost mai putin decat jumatate. Va oferim modificari nelimitate, astfel proiectul dumneavoastra va arata exact asa cum vi-l imaginati.

450 euro

Creare Site Timisoara Premium - Creare Site cu design premium

Rating 9.5 din 10 - 65 voturi

Aceasta solutie premium este special realizata persoanelor ce doresc un site web modern si un design cu o complexitate de invidiat. Site-ul dumneavoastra va iesii in evidenta prin efectele de lumini, animatiile de text si continut, structura optimizata precum si multitudinea de functii si aplicatii de care acesta va dispune.

600 euro

Premium SEO - Design unic si optimizare SEO

Rating 600 din 10 - 65 voturi

In cazul in care concurenta dumneavoastra este una destul de mare si doriti ca site-ul dumneavoastra sa inceapa cat mai rapid sa se lupte pentru primele rezultate in topul rezultatelor Google, pachetul Web Design Timisoara - Pachet Premium, va pune la dispozitie o structura optimizata la cele mai inalte standarde. Acest pachet include de cele mai multe ori si realizarea unor aplicatii si site-uri adiacente ce vor facilita indexarea si pozitionarea site-ului in topul rezultatelor.

800 euro

Premium Expert- Solutia completa

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Este un pachet de web design destinat celor ce au nevoie de o solutie enterprise. Calitatea codului precum si functiile si compatibilitatea cu alte sisteme web, va vor oferii tot ce aveti nevoie pentru publicarea si administrarea unui site de calitate enterprise.

1200 euro

Premium Expert XL - Cea mai performanta solutie

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Este solutia enterprise cea mai avansata pentru realizarea unui site web. Acest pachet va va oferii posibilitatea de a realiza site-uri si aplicatii inovatoare. Chiar daca proiectul dumneavoastra este unul unic si necesita realizarea unor functii avansate, acest pachet va va oferii tot ce aveti nevoie pentru indeplinirea obiectivelor dumneavoastra.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro