Oferta Magazin Virtual – Oferta Complete

Avantajele unui magazin online pot incepe de la faptul ca nu exista o chirie scumpa de achitat lunar, pana la faptul ca veti avea acces la o piata de afaceri cu milioane de posibili cumparatori.

100 euro

Creare Magazin Online Pachet Start

Rating 9.4 din 10 - 65 voturi

Este cea mai simpla metoda de a publica online un magazin online. Va punem la dispozitie peste 7.000 de modele de design pe care le puteti folosii in realizarea magazinului dumneavoastra.

200 euro

Creare Magazin Online Pachet Avansat

Rating 9.3 din 10 - 65 voturi

Acest pachet include un design unic personalizat dupa nevoile afacerii dumneavoastra. Echipa noastra va realiza un design ce va reprezenta corect imaginea afacerii dumneavoastra. Pentru a realiza acest lucru, vom realiza minim 2 - 3 modele de design, din care dumneavoastra veti alege modelul cel mai potrivit pe care doriti sa continuam realizarea magazinului.

450 euro

Creare Magazin Online Pachet Premium

Rating 9.5 din 10 - 65 voturi

Pentru a realiza un magazin cu adevarat profesional, care sa fie mereu cu un pas in fata concurentei, este nevoie de un design mult mai complex ce sa se evidentieze prin designul modern, usurinta de navigare precum si viteza de incarcare a paginilor. Pentru a putea realiza un proiect profesional care sa se incadreze si in cele mai inalte standarde, va oferim modificari nelimitate pana proiectul arata si functioneaza exact cum doriti dumneavoastra.

600 euro

Creare Magazin Online Pachet Premium Expert

Rating 600 din 10 - 65 voturi

Reprezinta cea mai complexa solutie pentru realizarea unui magazin online. Functiile si designul unic vor fi realizate special pentru a depasii concurenta dumneavoastra din mediul online. Proiectul este optimizat SEO in mod profesional, astfel incat acesta sa ajunga in cel mai scurt timp in topul rezultatelor motoarelor de cautare.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro