Creare Site Mobil – Creare Site Responsive

Web8 – Business Media va pune la dispozitie un serviciu de web design special conceput pentru optimizarea site-urilor astfel incat acestea sa fie compatibile inclusiv cu cele mai moderne dispozitive mobile. Incepand de acum cativa ani, mai mult de jumatate din accesarile de pe internet se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Avand in vedere acest lucru si faptul ca motorul de cautare Google a decis sa sanctioneze site-urile ce nu sunt optimizate pentru astfel de device-uri, este aproape obligatoriu ca site-urile actuale sa fie modificate si optimizate pentru dispozitivele mobile.

100 euro

Oferta Creare Site Responsive

Rating 9.4 din 10 - 65 voturi

Acest pachet se adreseaza persoanelor ce au deja un site online dar doresct modificarea si optimizarea acestuia pentru compatibilitatea acestora cu dispozitivele mobile. O astfel de optimizare va va oferii o pozitionare mai buna in rezultatele motorului de cautare google, precum si un design mai atragator si mai usor de utilizat de potentialii dumneavoastra clienti.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro