Ce este seo ? Ce este SEO on-page si off-page ?

Daca te intrebi ce este seo, acest articol iti va oferii toate informatiile necesare pentru a intelege acest termen.

Daca te intrebi ce este seo, acest articol iti va oferii toate informatiile necesare pentru a intelege acest termen.

Pentru inceput, termenul seo este folosit ca o prescurtare de la „search engine optimization” si se refera la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare. O astfel de optimizare va facilita o indexare mai rapida a site-ului dumneavoastra si o pozitionare in topul rezultatelor a principalelor motoare de cautare. Acest lucru va marii vizibilitatea site-ului dumneavoastra si va atrage trafic relevant catre pagina dumneavoastra.

Pentru a intelege mai bine ce cuprinde aceasta activitate, va trebui sa raspundem pe rand la intrebarile Ce este seo on-page ?” si  „Ce este seo off-page ?”.

  • SEO on-page cuprinde totalitatea actiunilor de optimizare a textelor, codului sursa, a structurii si a designului pentru a obtine o pagina fara erori de programare, o viteza crescuta de incarcare si un text relevant pentru cuvintele cheie pentru care doriti sa ajungeti in topul rezultatelor Google.
  • SEO off-page cuprinde o serie larga de indicatorii de calitate precum numarul si calitatea link-urilor catre pagina analizata, numarul de interacţiuni sociale (Facebook like, share, comment, Tweet, +1 etc.), directoarele locale, credibilitatea si autoritatea surselor, volumul global si local de cautari pentru cuvintele cheie respective etc.

Vrei sa fii primul in rezultatele Google ?

Web8 Business Media, va pune la dispozitie cele mai avansate tehnici de optimizare SEO pentru a obtine rezultate rapide in mai putin de 24 de ore. In cazul in care nu aducem site-ul in topul rezultatelor google, va returnam integral toti banii !

Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact