Creare Site Brasov – Web Design Profesional

Web8 – Business Media, va ofera cele mai profesionale servicii de web design din Brasov. Fie ca doriti realizarea unui site web de prezentare sau un magazin online, echipa noastra va pune la dispozitie cele mai noi tehnologii pentru realizarea si promovarea proiectului dumneavoastra.

Creare site cu panou de administrare si design unic 100% personalizat

Va oferim un design 100% personalizat, astfel incat acesta sa reprezinte perfect imaginea afacerii dumneavoastra. Proiectul poate fi realizat folosind unul din cele mai populare panouri de administrare: WordPress, Joomla, Ghost CMS etc.

Realizare site optimizat pentru motoarele de cautare

Calitatea unui site web bine realizat se observa prin numarul de vizitatori pe care acesta il are.Datorita acestui fapt, toate proiectele noastre sunt optimizate seo on-page pentru ca proiectul dumneavoastra sa ajunga in primele pozitii din rezultatele celor mai importante motoare de cautare.

Realizare site web responsive

In momentul de fata, majoritatea accesarilor pe internet se realizeaza de pe un dispozitiv mobil. Acest lucru demonstreaza ca este absolut necesar ca un serviciu de web design sa includa si realizarea unui design special pentru dispozitivele mobile.

Garantie si mentenanta pentru 5 ani de zile

Toate proiectele noastre beneficiaza de o garantie si o mentananta de minim 5 ani de zile. Avand in vedere ca motorul de cautare Google, penalizeaza site-urile vechi si care au un timp mare de incarcare, un abonament de mentenanta poate reprezenta un avantaj important in fata concurentei dumneavoastra, site-ul fiind actualizat periodic beneficiind astfel de cele mai noi tehnologii aparute.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro