Creare Site Baia Mare – Site cu design personalizat

Fie ca doriti un site de prezentare responsive sau un magazin online profesional, va punem la dispozitie una din cele mai profesionale solutii de web design din Romania.

Creare site web responsive, optimizat pentru orice device

Avand in vedere ca in ziua de azi, mai mult de jumatate din accesarile de pe internet se fac de pe un dispozitiv mobil, este absolut necesar ca realizarea unui site web sa includa si realizarea unui design special pentru dispozitivele mobile.

Creare aplicatii pentru Android si iOS

Fie ca este vorba despre realizarea unui site web sau realizarea unui magazin online, va oferim si posibilitatea realizarii unei aplicatii pentru mobil. Aplicatia dumneavoastra va putea fi descarcata de pe App Store sau Google Play pentru a fi instalata cu usurinta pe dispoztivele mobile cu Android sau iOS.

Modificari de design nelimitate

Avand in vedere ca fiecare afacere este diferita, site-ul web trebuie sa includa un design unic special realizat pentru afacerea dumneavoastra. Pentru a realiza acest lucru, va oferim modificari nelimitate pana proiectul dumneavoastra arata si functioneaza exact asa cum vi l-ati imaginat.

Garantie si mentenanta timp de 5 ani de zile

Pentru a putea supravietuii concurentei din mediul online, proiectul dumneavoastra trebuie sa beneficieze de o garantie si un abonament de mentenanta pentru a asigura folosirea celor mai noi tehnologii.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro