Creare Site Bacau – Web Design Bacau

Web8 – Web Design Bacau, va ofera solutii profesionale de web design folosind doar cele mai noi tehnologii aparute. Fie ca doriti sa achizitionati un pachet pentru crearea unui site web sau realizarea unui magazin online, va punem la dispozitie cele mai avantajoase pachete de web design.

100 euro

Start - Site de prezentare rapid

Rating 9.2 din 10 - 65 voturi

Este cea mai rapida si ieftina solutie pentru publicarea online a unui site de prezentare ce include si un panou de administrare. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o lista cu minim 7.000 de modele de design.

200 euro

Avansat - Creare Site prezentare avansat

Rating 9.6 din 10 - 65 voturi

Pachetul include realizarea unui site web de prezentare cu design personalizat. Pentru ca proiectul dumneavoastra sa arate exact asa cu vi l-ati imaginat, va oferim modificari nelimitate si posibilitatea de a discuta in timp real cu web designer-ul dumneavoastra.

450 euro

Premium - Creare Site avansat cu design premium

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Pachetul de adreseaza persoanelor care au nevoie de un design unic personalizat de cea mai buna calitate. Complexitatea designului, animatiile si efectele de lumini sunt doar cateva din aspectele ce vor scoate in evidenta site-ul dumneavoastra.

600 euro

Premium SEO - Design unic si optimizare SEO

Rating 9.1 din 10 - 65 voturi

Pachetul premium seo se adreseaza persoanelor ce urmaresc atat realizarea unui design unic atragator cat si optimizarea on-page completa a site-ului. Site-ul poate fi realizat atat folosind platforma wordpress, cat si programarea acestuia in PHP, HTML sau JavaScript. Acest lucru va rezulta un timp scurt de incarcare a paginilor si o indexare rapida a informatiilor publicate.

700 euro

Premium Expert- Solutia completa

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Pachetul Premium Expert ofera solutii si servicii profesionale atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice ce au nevoie de o solutie de web design enterprise. Serviciile oferite includ atat garantia si actualizarile pe o perioada indelungata de timp, cat si cele mai noi tehnologii si optimizari seo (on-page, off-page, marketing).

1200 euro

Premium Expert XL - Cea mai performanta solutie

Rating 9.8 din 10 - 65 voturi

Reprezinta cea mai profesionala solutie de web design. Acest pachet va ofera posibilitatea de a realiza un site web cu un design extrem de complex, un timp scurt de incarcare, o optimizare seo avansata si posibilitatea de a realiza functii si aplicatii unice.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro