Web Design Reșița

Web8 este o firmă de web design cu experiență atât în țară cât și în străinătate. A reușit să realizeze cu succes proiecte web la cele mai înalte standarde, folosind cele mai noi tehnologii apărute, păstrând totodata și cele mai mici prețuri din România.

De ce Web8 pentru web design ?

Firma vă oferă soluții de ultimă generație folosind doar tehnologiile cele mai noi. Este foarte ușor să aveți acum un site responsive, un site folosind AngularJS sau Bootstrap la prețuri sub 100 euro.

Aplicație mobilă gratuită pentru Android și iOS

Dacă ați ales să achiziționați unul din cele 5 pachete de web design ce depășesc prețul de 100 euro, vă punem la dispoziție și o aplicație pentru android sau ios prin care clienții dumneavoastră vor avea acces mult mai ușr la site-ul dumneavoastră.

Primesc garanție ?

Da. Proiectul dumneavoastră beneficiază de o găzduire web, garanție și mentenantă de minim 5 ani de zile. Actualizările periodice vor ajuta site-ul dumneavoastră să supraviețuiască in mediul online, acesta evitand să devină unul învechit sau de proastă calitate.

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0770) 122-259 sau pe adresa de email contact@web8.ro
Felicitari !
Cererea dumneavoastra de oferta a fost trimisa cu succes iar in cel mult 24 de ore veti primii o oferta de pret personalizata.
Formular de Contact
Completând acest formular, veți primii:
  • Un email sau un telefon din partea unui expert
  • Un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră
  • Răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră

De asemenea ne puteți trimite întrebări la adresa de email contact@web8.ro